Over FD Caravans

Welkom bij FD Caravans. Een jong en ambitieus bedrijf voor de inkoop en verkoop van stacaravans en chalets. Hieronder kunt u lezen over het ontstaan van FD Caravans en hoe dit bedrijf zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkelt.

Het ontstaan van FD Caravans.

FD Caravans is opgericht in januari 2011. We zijn begonnen met de inkoop en verkoop van zowel tourcaravans, stacaravans als chalets. In de begin jaren van FD Caravans waren we voornamelijk gericht op de exportmarkt.

Nog steeds doen we veel zaken met klanten in Oost-Europa. De laatste jaren zijn we ons meer gaan richten op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.

In 2014 hebben we de definitieve stap gemaakt om te stoppen met de verkoop van tourcaravans, inruil hiervan is wel nog steeds mogelijk. Omdat we klanten die willen overstappen niet willen belasten met de verkoop van hun tourcaravan.

Nieuwe Pekela

Sinds een jaar of vijf zijn wij gevestigd op onze huidige locatie Pekelwerk 26 te Nieuwe Pekela.
Het grote voordeel van onze nieuwe locatie was dat we onze voorraad significant konden vergroten. Met als gevolg dat we voor de klant een aantrekkelijk aanbod konden creëren in diverse prijsklassen.

Maar al snel werd het terrein in Nieuwe Pekela ook te klein. We hebben lange tijd twee extra locaties in Ter Apelkanaal gehad om onze voorraad kwijt te kunnen. Vanaf 2019 gaan we naar een terrein in Ter Apel op de Nomdenweg 2. Op een kleine 25 minuten van onze hoofdlocatie.

Oude Pekela

Na ruim vijf jaar te zijn gevestigd in Nieuwe Pekela gaan wij verhuizen naar de Kerklaan in Oude Pekela. Omdat onze voorraad al geruime tijd te groot is geworden voor ons terrein en wij dit nu nog combineren met een terrein op 25 km afstand, werd het tijd voor een grotere locatie. Op drieënhalve kilometer van onze locatie in Nieuwe Pekela vindt u ons nieuwe pand aan de Kerklaan 16 in Oude Pekela. Voorzien van een groot buitenterrein, grote showroom en ruime werkplaats.

Hieronder alvast een kleine impressie van onze nieuwe locatie. Voor updates over de verhuizing en de datum wanneer we officieel overgaan, houdt de website en onze Facebookpagina in de gaten.