Over FD Caravans

Welkom bij FD Caravans. Een jong en ambitieus bedrijf voor de inkoop en verkoop van stacaravans en chalets. Hieronder kunt u lezen over het ontstaan van FD Caravans en hoe dit bedrijf zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkelt.

Het ontstaan van FD Caravans.

FD Caravans is opgericht in januari 2011. We zijn begonnen met de inkoop en verkoop van zowel tourcaravans, stacaravans als chalets. In de begin jaren van FD Caravans waren we voornamelijk gericht op de exportmarkt.

Nog steeds doen we veel zaken met klanten in Oost-Europa. De laatste jaren zijn we ons meer gaan richten op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.

In 2014 hebben we de definitieve stap gemaakt om te stoppen met de verkoop van tourcaravans, inruil hiervan is wel nog steeds mogelijk. Omdat we klanten die willen overstappen niet willen belasten met de verkoop van hun tourcaravan.

Nieuwe Pekela

Sinds een jaar of vijf zijn wij gevestigd op onze huidige locatie Pekelwerk 26 te Nieuwe Pekela.
Het grote voordeel van onze nieuwe locatie was dat we onze voorraad significant konden vergroten. Met als gevolg dat we voor de klant een aantrekkelijk aanbod konden creëren in diverse prijsklassen.

Maar al snel werd het terrein in Nieuwe Pekela ook te klein. We hebben lange tijd twee extra locaties in Ter Apelkanaal gehad om onze voorraad kwijt te kunnen. Vanaf 2019 gaan we naar een terrein in Ter Apel op de Nomdenweg 2. Op een kleine 25 minuten van onze hoofdlocatie.