Over FD Caravans

Welkom bij FD Caravans. Een jong en ambitieus bedrijf voor de inkoop en verkoop van stacaravans en chalets. Hieronder kunt u lezen over het ontstaan van FD Caravans en hoe dit bedrijf zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkelt.

Het ontstaan van FD Caravans.

FD Caravans is opgericht in januari 2011. We zijn begonnen met de inkoop en verkoop van zowel tourcaravans, stacaravans als chalets. In de begin jaren van FD Caravans waren we voornamelijk gericht op de exportmarkt.

Nog steeds doen we veel zaken met klanten in Oost-Europa. De laatste jaren zijn we ons meer gaan richten op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.

In 2014 hebben we de definitieve stap gemaakt om te stoppen met de verkoop van tourcaravans, inruil hiervan is wel nog steeds mogelijk. Omdat we klanten die willen overstappen niet willen belasten met de verkoop van hun tourcaravan.

Nieuwe Pekela

Sinds 2015 hebben wij een locatie in Nieuwe Pekela. Het grote voordeel van deze locatie was dat we onze voorraad significant konden vergroten. Met als gevolg dat we voor de klant een aantrekkelijk aanbod konden creëren in diverse prijsklassen. Echter werd in 2018 duidelijk dat ook deze locatie niet meer voldeed aan de eisen. En dat we extra opslaglocaties nodig hadden. 

Hierdoor zijn we op zoek gegaan naar een passende locatie met een groot buitenterrein. In maart 2019 kwam de locatie Kerklaan 16 in Oude Pekela op ons pad, waar we sinds mei 2019 gevestigd zijn. 

Oude Pekela

Op drieënhalve kilometer van onze locatie in Nieuwe Pekela vindt u ons nieuwe pand aan de Kerklaan 16 in Oude Pekela. Voorzien van een groot buitenterrein, grote showroom en ruime werkplaats. 

Sinds 2020 hebben wij ook onze eigen chalet productie lijn. Waarvan wij diverse showmodellen hebben staan om te bezichtigen. Uw chalet helemaal zelf samenstellen? Ook dat is mogelijk, neem contact met ons op voor het maken van een afspraak met een van onze adviseurs. 

FD Chalets
FD Chalet Skylark meubels