FD Caravans is een samenwerking aangegaan met het financieel adviesbureau Leenattent. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn bij de aankoop van hun nieuwe vakantiewoning.

Enkele voordelen van een lening via Leenattent:

  • Persoonlijk en deskundig advies op maat
  • Boetevrij aflossen
  • Aantrekkelijke rentetarieven
  • Looptijden van 12 tot en met 180 maanden
  • Wens van de klant staat centraal.

Hieronder vindt u meer informatie over Leenattent. Uiteraard kunt u altijd meer informatie of een vrijblijvende offerte opvragen.

LENING VOOR EEN STACARAVAN

De stacaravan staat voor het ultieme gevoel van vrijheid. Voor een heerlijke vakantie of lekker weekendjes weg. Heeft u een caravan en voldoet die niet langer aan uw wensen of wilt u graag een nieuwe stacaravan kopen om daar met het gezin van te gaan genieten? Dankzij een lening voor een stacaravan kunt u die eenvoudig financieren, bijvoorbeeld om de kosten te spreiden over de gebruiksduur. Wij kunnen u kosteloos adviseren over de caravanlening, zoals over het type en de looptijd die u daar het best voor kunt kiezen.

LAGE RENTE VOOR CARAVANLENING

De caravanlening is het meest aantrekkelijk bij een lage rente. U betaalt dan een lage maandtermijn voor de caravan, terwijl het niet nodig is om daar eerst jaren voor te sparen. Bijkomend voordeel? Dankzij de lage rente voor de lening voor een caravan kunt u al snel genieten van uw ’tweede huis’. We zorgen bij Leenattent voor de laagste rente voor een caravanlening, zodat u daar op een voordelige wijze gebruik van kunt maken om de caravan te financieren.

PERSOONLIJKE LENING OF DOORLOPEND KREDIET

De lening voor een caravan is in de meeste gevallen een persoonlijke lening. Dit type krediet biedt een helder overzicht van het te lenen bedrag, de looptijd waarin u deze zal aflossen en de maandtermijn die u gedurende de looptijd betaalt. Er is sprake van een vaste rente, waardoor het op voorhand goed mogelijk is om de kosten te berekenen. Wenst u liever wat meer flexibiliteit en wilt u gebruik maken van een variabele rente? U kunt de lening voor een caravan dan afsluiten in de vorm van een doorlopend krediet. Onze adviseurs kunnen de mogelijkheden naast elkaar zetten, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken.

KOSTELOOS ADVIES VOOR DE CARAVANLENING

We zorgen bij Leenattent graag voor een duidelijk advies over de caravanlening, zodat u goed weet hoe deze in elkaar zit, welke maandtermijn u betaalt en hoe lang de looptijd zal zijn. We analyseren uw huidige situatie en kunnen u op basis daarvan een passende lening voor de caravan adviseren. Dat betekent dat u een mooie nieuwe caravan kunt kopen, waarvoor u de kosten de komende jaren zal spreiden. We verzorgen kosteloos advies, waarbij u uiteraard nog nergens aan vast zit. Interesse? Stuur ons een aanvraag!


Voorbeeldberekening

Jaarlijkse kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet. Hierin komen alle kosten tot uitdrukking. Dit voorbeeld betreft een persoonlijke lening met een vaste rente. Door rentewijzigingen of een aanbetaling kunnen de maandtermijnen afwijken van dit rekenvoorbeeld. Aan dit voorbeeld kunt u geen rechten ontlenen. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel.